Dreiging


De titel van dit bericht is wat dubbelzinnig. Enerzijds zou je de lucht op de foto onder die noemer kunnen plaatsen, anderzijds is het hele bericht een reactie op het (ongetwijfeld loze) dreigement wat ik onder mijn vorige blogje terugvond. Soms heb ik gewoon niks te melden, en ook geen bijzondere foto's die de moeite waard zijn. Deze kwam maar ternauwernood door de keuring, maar vaste bezoekers die weglopen is ook geen alternatief. Misschien de komende week weer wat teksten....

Reacties

  1. Ha Cas, Leuk om weer een foto te zien, zeker ook omdat je het moment "vangt" waarop Steefje de gevangen Madonna fotogafeerde.
    Ja, elke dag een foto - is een zware opgaaf.Eerlijk gezegd zit ik nu op Flickr met verbazing en bewondering iedere dag te kijken naar de gigantisch creatieve en voortdurende stroom van nieuwe en oude foto's. Ik heb een geweldige ontdekking gedaan: Goodmolecules heet hij , en hij is een genie, het beste wat ik ooit zag op fotocollagegebied,hij reageert ook heel aardig en positief. Het is een inspirerende club!onder welke naam ben jij daar te vinden?
    Dit is mijn link op flickr
    http://www.flickr.com/photos/43937662@N05/

    MP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk om de madonna in een ander perspectief te zien. Enne: ik had me ook al voorgenomen om niet elke dag de teleurstelling aan te gaan geen nieuw bericht te vinden.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had me nooit voorgenomen om elke dag een foto te plaatsen. Dat is op den duur geen doen, en ik vind het zelf ook niet zo interessant om elke dag een foto van iemand te bekijken. Daarom ook het idee om tekst en foto's te combineren of af te wisselen. Maar de laatste weken borrelt er gewoon niks. Geen inspiratie voor foto's, en idem voor tekst.
    Vind ik zelf geen probleem, dat komt wel weer. Ik ben gewoon nog druk met een ander project, onze eigen fotoclub. Ik zal er binnenkort wel een stukje aan wijden, verrek! Toch inspiratie. ;-)

    Die Goodmolecules maakt mooie beelden. Eentje om te bewaren als link. Op Flickr heb ik wel een account, maar het doet weinig. Een blog en die fotoclub is wel genoeg "exposure". ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Cas, Nee, Steefje had zich voorgenomen elke dag een foto te plaatsen,daarom dacht ik : Jij ook.Wat blog betreft komen er denk ik veel meer mensen langs op Flickr, omdat het zo gigantisch groot is, en internationaal. Ik heb in ieder geval elke dag een aantal bezoekers en reacties, die ook heel leuk kunnen zijn."Goodmolecules" heeft me ook gemaild.Er heerst een creatieve sfeer, als je de mooie fotografen er opzoekt dan komt er een kring van gelijkgestemden - erg spannend. Succes met de inspiratie en de nieuwe fotosite!MP

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten